Ne mandrim cu o noua masina de tipar

Investitia in masina de tipar HalmEM4000 ne permite timpi de productie mai scurti si o calitate impecabila a plicurilor tiparite.

Pentru ca misiunea noastra este aceea de a ne imbunatati continuu viteza de reactie la solicitarile pietei, am decis recent sa investim intr-o noua masina de tipar – Halm EM4000. Prin manevrabilitatea sa crescuta, acest echipament faciliteaza setarea rapida, ceea ce este esential pentru a putea livra in termene cat mai scurte comenzi de tipar pe plic, la cele mai inalte standarde de calitate. Noua tehnologie suporta tipar pe plic pentru toate formatele de plic, de la C6 la C4 inclusiv, in variante de culoare 4+0, 4+4 sau Pantone, pe plicuri cu inchidere gumata sau siliconica.

Unul dintre plusurile acestei masini este faptul ca permite tiparul pana la margine pe 3 din cele 4 laturi ale plicului, intr-un registru net superior echipamentelor de generatie mai veche. Capacitatea sa de productie este 30.000 plicuri/ora pentru plicurile tiparite in formatele DL, C6 si C5, si de 15.000 plicuri/ora pentru formatul C4. Bazandu-ne pe aceasta noua achizitie, precum si pe experienta noastra de 18 ani ca producator de plicuri, suntem acum pregatiti pentru a face fata oricaror solicitari de personalizare a plicurilor tiparite.

 Lasă un răspuns