Mesajele pozitive au plicuri pe masura

Noile noastre produse – plicurile GPV Green din hartie reciclata gri – duc mai departe mesajul evenimentului “Sarbatoreste-ti viata”.

Evenimentul a avut loc la Cluj-Napoca, in 24 – 25 noiembrie 2012, fiind organizat de Asociatia Schimbare Pozitiva. Cele doua zile de discutii au facilitat intalnirea intre numerosii speakeri si participantii la seminar, prin abordarea unorteme dintre cele mai variate. Cei care au decis sa investeasca in imbunatatirea starii lor de spirit, prin prezenta la eveniment, s-au declarat incantati de mesajul transmis. Si nu sunt doar testimoniale neverificate: cativa colegi de-ai nostri au fost si ei acolo si s-au intors placut surprinsi de puterea gandirii pozitive.

Pe langa sprijinul financiar, GPV Romania a sustinut evenimentul si cu un pachet de plicuri fabricate din hartie reciclata, din nou lansata gama GPV Green. Ce altceva s-ar fi potrivit mai bine in contextul seminariilor decat un plic produs cu responsabilitate fata de resursele neregenerabile ale planetei! Plicurile GPV Green sunt probabil mai putin atragatoare la prima vedere – datorita hartiei reciclate gri, insa au, cu siguranta, atractie la cei care vor dea dovada de respect pentru mediul inconjurator.

Si pentru ca suntem cu putin timp inainte de sarbatorile de iarna, am decis sa plusam cu un premiu la tombola: un brad de Craciun in ghiveci, castigat de Alina Crisan, din Turda.

Preocuparea noastra pentru mediu ne transforma in sustinatori si promotari ai schimbarilor pozitive. Fii alaturi de noi!