Istoria companiei

GPV Romania este producatorul numarul 1 in Romania de plicuri si ambalaje postale.

In cadrul fabricii din Cluj-Napoca se realizeaza intreaga gama de plicuri pentru corespondenta comerciala si administrativa, plicurile pentru inserare mecanica, pentru expedierea volumelor mari si cele pentru protejarea trimiterilor fragile. Tot aici se realizeaza si tiparirea plicurilor utilizate in corespondenta de afaceri sau in cadrul campaniilor de marketing direct.

Respectandu-si cu fidelitate obiectivul de a oferi clientilor sai produse si servicii de calitate, GPV Romania ramane furnizorul de incredere al companiilor de servicii postale si de direct mailing, al marilor distribuitori de papetarie, al retelelor de hypermarketuri si al clientilor sai directi.

 • 2012

  expansiune

  In prezent, GPV Romania inseamna peste 115 angajati, 1 fabrica in Cluj-Napoca, avand o capacitate de peste 25 milioane plicuri lunar si birouri comerciale in Cluj si Bucuresti.

 • 2003

  deschidere sediu nou in Cluj-Napoca

  Mutarea intregii activitati in sediul achizitionat in Cluj-Napoca, P-ta 1 Mai nr. 4-5. Noul spatiu a permis extinderea capacitatii de productie, diversificarea gamei de produse si amenajarea unui spatiu de depozitare de 1700 paleti de produse finite. Intreaga investitie s-a tradus intr-o evolutie spectaculoasa a capacitatii de productie, de la 1 milion de plicuri/luna in 1997, la peste 60 de milioane plicuri lunar.

 • 2001

  deschiderea atelierului manual

  Deschiderea atelierului Manual, in cadrul caruia se realizeaza etapele finale de productie a plicurilor atipice.

 • 1998

  deschiderea biroului comercial si a depozitului din Bucuresti

  Deschiderea biroului comercial si a depozitului din Bucuresti. Aceasta miscare strategica permite reducerea timpilor de livrare in sudul si estul Romaniei.

 • 1997

  deschiderea tipografiei

  Deschiderea tipografiei, care permite personalizarea prin diverse tehnici a plicurilor utilizate in corespondenta comerciala si administrativa si in cadrul campaniilor de direct marketing. Se pot realiza cele mai diverse si complexe grafici, policromii si culori speciale.

 • 1996

  fondarea companiei

  Fondarea GPV Romania la Cluj-Napoca, deschiderea punctului de productie, a biroului comercial si a depozitului de produse finite intr-un spatiu inchiriat pe str. Orastiei nr. 10, Cluj-Napoca.

Cauti plicul potrivit?

Suntem gata sa indrumam in alegerea plicului perfect potrivit cu nevoile tale de comunicare

Am apreciat in mod deosebit promptitudinea cu care GPV Romania a raspuns la orice solicitare a noastra,cat si flexibilitatea, seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada.

Bratu Adrian
Director, Install Company

Aveti nevoie de ajutor pentru a alege plicul potrivit ?